Propaganda
Koszyk
Twój koszyk jest pusty Zaloguj lub zarejestruj się, i dodaj wybrane produkty do koszyka
Do kasy Do zapłaty: 0,00 zł

    LA HECHICERA


    uploader file preview

    La Hechicera – Kolumbijska destylarnia rumu, pełna mistycyzmu i ludzi kochających swoją pracę.

    La Hechicera pochodzi z Kolumbii, czyli najbardziej zróżnicowanego biologicznie kraju na Ziemi (licząc na kilometr kwadratowy). Kolumbia położona jest między dwoma majestatycznymi Oceanami i naznaczona trzema pasmami górskimi, które chronią niezliczone ekosystemy, takie jak tropikalne lasy deszczowe, lasy mgliste, górskie stepy, pustynie i równiny. Kraj ten jest wypełniony niezwykle różnorodnymi kulturami, rasami, muzyką, tańcami i kolorami.

    La Hechicera – Rodzina Riascos.

    Od trzech pokoleń rodzina Riascos tworzy wyśmienite rumy w Kolumbii, a od ponad dwóch dekad robią to z bezkompromisowym zaangażowaniem w ich jakość i smak. Członkowie rodziny podróżują po Karaibach, pozyskując najlepsze surowe alkohole, znajdując najbogatsze beczki do dojrzewania swoich destylatów i przyciągając najbardziej utalentowanych Master Roneros. Rodzina Riascos stworzyła charakterystyczny styl swoich rumów o bardzo osobliwej historii.

    La Hechicera – Bodega Casa Santana.

    W samym sercu kolumbijskiego miasta Barranquilla, pomiędzy wijącą się rzeką Magdalena a Morzem Karaibskim, znajduje się niepozorna mała „bodega”, w której od ponad dwudziestu lat dojrzewają i mieszane są najlepsze rumy w Kolumbii. To oaza ciszy pośród tętniącego życiem miasta, gdzie beczki z rumem La Hechicera spoczywają pod czujnym okiem Maestro Ronero.

    Kto odpowiada za produkcję rumu La Hechicera Reserva Familiar?

    La Hechicera jest wynikiem pracochłonnego procesu, który wymaga nie tylko wiedzy i rzemiosła, ale także sporej dozy intuicji i kreatywności. Tak się składa, że Master Blender Casa Santana udoskonalił swoją intuicję dzięki całkowitemu zrozumieniu beczki, atmosfery, destylatu oraz czasu. Giraldo Mituoka Kagana rozpoczął swoją karierę, ścinając trzcinę cukrową podczas kubańskiej rewolucji i od tego czasu doskonalił swoją wiedzę na temat cukru oraz produkowanych z niego destylatów, aby zostać Master Blenderem.

    Giraldo Mituoka Kagana jest synem japońskich imigrantów i łączy w sobie precyzję samuraja z żywiołowością. Wprowadza życie do rumu La Hechicera Reserva Familiar. Jest po prostu albo i aż odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.

    Sklep jest w trybie podglądu
    Pokaż pełną wersję strony
    Sklep internetowy Shoper.pl