Strona zawiera informacje o alkoholu i jest dozwolona wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat ?
Sake - Maboroshi No Sake Kasen to wyprodukowana całkowicie tradycyjną metodą sake Honjozu (czyli zawierająca niewielki, do 10% dodatek alkoholu ryżowego) o wskaźniku spolerowania ryżu 60%. Swój wyjątkowo subtelny aromat zawdzięcza dłuższemu dojrzewaniu niż większość sake...
Barrel Sake Gekkeikan Junmai-Shu to najbardziej popularna sake na świecie, charakteryzująca się ziołowym smakiem z lekką nutą grejpfruta...
Gekkeikan Black and Gold to wyjątkowa mieszanka dwóch sake, starannie dobranych przez mistrza browarnictwa dla nadania niepowtarzalnego...
125,00 zł
Net price: 101,63 zł
Gekkeikan Traditional Junmai to najbardziej popularna sake na świecie, charakteryzująca się ziołowym smakiem z lekką nutą grejpfruta...
Sake Horin Ultra Premium to przykład najwyższej klasy sake Daiginjo produkowanej z wypolerowanych do 50% szlachetny odmian ryżu Yamada Nishiki i Gohyakumangoku...
Sake Imayo Tsukasa KOI zostało zamknięte w wyjątkowej butelce wyróżniającej się w swoim pięknie i designu. Butelka nawiązuje wyglądem ...
Junmai Ginjo Sparkling - wysokiej jakości sake typu Junmai (bez dodatku alkoholu, zawartość alkoholu jest wyłącznie wynikiem fermentacji ryżu). Lekko gazowane, co pomaga uwolnić subtelne, owocowe nuty.
Sake Tamura Ginginga - nihonshu o wyszukanym smaku i aromacie. Delikatne, owocowe oraz orzeźwiające. To nihonshu jest chlubą browaru Tamura,a etykietę zdobi kanji z nazwiskiem właściciela firmy. Opakowane w elegancki kartonik również ozdobiony efektownym przykłądem japońskiej kaligrafii.
Shinano No Umeshu - tradycyjna japońska nalewka na japońskiej moreli ume z niewielkim dodatkiem miodu.
Shinano No Umeshu - tradycyjna japońska nalewka na japońskiej moreli ume z niewielkim dodatkiem miodu.