Producenci

Opinie Klientów

Dzięki uprzejmości naszych Klientów, udało nam się zgromadzić wiele opinii.
Niektóre z nich dotyczą oferowanych produktów, a niektóre mówią również o naszej obsłudze.
Za wszystkie dziękujemy, a wybrane komentarze przedstawiamy poniżej.

 

produkt: BALLANTINES 17YO BLENDED WHISKY 0,7L + KARTONIK
data dodania:  ARTUR O. 30.11.2016
opinia:  Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE

 


 

produkt: BLACK BOTTLE SCOTCH WHISKY 0,7L
data dodania:  Joanna K. 03.11.2016
opinia:  Polecam serdecznie, prezent dostarczony w dniu podanym przeze mnie razem z bilecikiem :). Świetny kontakt. Polecam każdemu. Dziękuję i pozdrawiam.

 


 

produkt: GRAPPA GIARE AFFINATA GEWURZTRAMINER 0,7L
data dodania:  Jolanta R. 29.07.2016
opinia:  Polecam gorąco sklep, obsługa na najwyższym poziomie,błyskawiczna realizacja zamówienia.Prezent zapakowany elegancko.Grappa wyśmienita

 


 

produkt: DĘBOWA POLSKA OAK VODKA Z UCHEM 0,7L
data dodania:  Joanna 26.07.2016
opinia:  Jestem bardzo zadowolona :) prezent dostarczono dokładnie tego dnia jak w zamówieniu. Bardzo dobra jakość wódki i sprawna dostawa. Polecam serdecznie. Joanna

 


 

produkt: FINLANDIA VODKA OF FINLAND 1,75L
data dodania:  Andrzej 15.07.2016
opinia:  Wódeczka pyszna! Bardzo miły i profesonalny kontakt z Paniami informującymi o dostępności towaru i statusie przesyłki. Serdecznie polecam! To nie tylko PROPAGANDA!, to jest extra  firma! (Dzięki Bogu wszyscy są trzeźwi). Polecam.

 


 

produkt: KAVALAN KING CAR WHISKY SINGLE MALT 0,7L + KARTONIK
data dodania:  Tomasz 08.07.2016
opinia:  Whisky bardzo delikatna, wiele owocowych zapachów, ciekawe wykończenie. Następnego dnia po złożeniu zamówienia otrzymałem fachowo i bezpiecznie zapakowaną butelkę kurierem.
Dziękuję i polecam firmę Propaganda24h.

 


 

produkt: CANADIAN SPECIAL OLD WHISKY 0,7L
data dodania:  Jacek W. 18.06.2016
opinia:  Bardzo szybka reakcja, produkt dostarczony bardzo szybko i profesjonalnie zapakowany, sama zawartość jak najbardziej do polecenia. pozdrawiam. Jacek

 


 

produkt: SMIRNOFF GOLD APPLE VODKA 0,7L
data dodania:  Art 18.06.2016
opinia:  Wódeczka (likier) bardzo dobra , o świetnym jabłkowym smaku , naprawdę polecam.
Produkt bardzo dobrze zapakowany i dostarczony w 24h - wzorcowo.
Pozdrawiam Panią Martę ;) ,która przygotowała moje zamówienie :D.
Naprawdę polecam i zapraszam do zakupów w tym sklepie , Pozdrawiam ;)

 


 

produkt: PARANA CAFFE - MIELONA PUSZKA 250G
data dodania:  Katerina G. 03.06.2016
opinia:  To jest najlepsza kawa na świecie. Świąteczna. W ciemne szare i zmęczone poranki jest ten smak iskierką dzięki której jednak warto wstać z łóżka.
Realizacja zamówienia była natychmiastowa, jak zawsze. Dziękuję.

 


 

produkt: JOHNNIE WALKER GREEN LABEL WHISKY 0,7L + KARTONIK
data dodania:  Anita 03.06.2016
opinia:  Bardzo sprawna transakcja, błyskawiczna wysyłka, towar zapakowany tak, że nie było możliwości jego uszkodzenia. Serdecznie dziękuję jeszcze raz i na pewno tu wrócę :)

 


 

produkt: Szampan MOET & CHANDON GRAND VINTAGE 2006 0,75L + opakowanie
data dodania:  DK. 02.06.2016
opinia:  szampana jeszcze nie próbowałem, ale przesyłka i pakowanie wzorowe

 


 

produkt: ARDBEG 10YO ESCAPE PACK WHISKY 0,7L + 2 KIELISZKI
data dodania:  Anna B. 21.05.2016
opinia:  Zjawiskowe opakowanie tak zacnego trunku. Masywne- bardzo tajemnicze budzące dziecięcą ciekawość by natychmiast otworzyć i posmakować. Zakupiona na prezent już teraz przez wiele osób zyskała wysokie noty i słowa uznania. Jednak poczeka na swój wielki dzień. Opis smakowy art.bardzo rzeczowy i prawdę mówiąc aż kusi..by samemu spróbować kiedyś "tego torfu, limonki, dymu i ryby". Spakowana i oznaczona przez sklep należycie.
Kontakt z klientem na każdym etapie zamówienia. Kurier także w porządku. Już teraz -dzięki temu zakupowi wie o Was dwadzieścia osób więcej niż do tej pory. Bądźcie więc tak mili i dokładajcie do zakupów choćby po dwie wizytówki więcej. Wasz sklep jest bowiem dużą inspiracją dla innych.. Wartą polecenia i zakupów.

 


 

produkt: LEGEND OF KREMLIN PREMIUM RUSSIAN VODKA 0,7L W KSIĄŻCE
data dodania:  MariaW 14.04.2016
opinia:  Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zapakowany a zawartość wizualnie śliczna. Mam nadzieje, że będzie się też podobać osobie obdarowanej. Polecam sprzedawcę.

 


 

produkt: GLENLIVET 1981 SIGNATORY 33YO WHISKY SINGLE MALT 0,7L + PUSZKA
data dodania:  Łukasz B. 01.04.2016
opinia:  Wszystko pięknie opakowane i dostarczone. Profesjonalny sklep, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagającego klienta. Polecam!

 


 

produkt: KURNWICA GÓRALSKA WÓDKA 0,5L
data dodania:  Teresa Ś. 31.03.2016
opinia:  Bardzo ciekawa nazwa. Doskonała do kolekcji :) Bardzo kompetentny sklep. Wysyłka w zaskakująco piorunującym tempie. Wszechstronny wybór trunków i nie tylko. Polecam bo naprawdę warto :)

 


 

produkt: JEWEL LINES PRECIOUS VODKA 0,7L
data dodania:  Adam K. 24.03.2016
opinia:  Produkt spełnił moje oczekiwania. Paczka starannie opakowana. Szybka dostawa.Polecam

 


 

produkt: KRAKEN BLACK SPICED RUM 0,7L
data dodania:  Bartek 23.03.2016
opinia:  Bardzo dobry rum, polecam tym, którzy mają już dość wszechobecnej Havany,Morgana i Bacardi. Ekspresowa dostawa, za którą ogromnie dziękuję! Polecam zakupy w tym sklepie!

 


 

produkt: SAMPLER - 6 CYGAR CAO CHAMPIONS TRAVELLERS EDITION
data dodania:  Dorota P.-H. 23.03.2016
opinia:  Obsługa sklepu, pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona.:-)
Towar dostarczony w idealnym stanie i w błyskawicznym tempie.
Sklep godny polecenia.

 


 

produkt: Czekoladowy Warsztat - PODKOWA
data dodania:  Anna Brożek 18.03.2016
opinia:  W dniu 09.03.2016 z czekoladowego warsztatu na Waszej stronie zakupiłam dwie podkowy czekoladowe i klucz.Zamówienie otrzymałam 10.03.2016 o 14:00.Jest to rewelacyjny czas operacyjny, bo zdążyłam z wręczeniem upominku w terminie.Zamówione artykuły zgodne z ofertą ze strony internetowej. Całość zabezpieczona idealnie w poduszki powietrzne oraz folie, dzięki temu całość dotarła w nienaruszonym stanie.Z innej strony dwa dni wcześniej zamówiłyśmy z koleżanką również dwie podkowy czekoladowe.I było nam bardzo przykro,gdyż nie dotarły w całości..i nie na czas.Były inaczej zapakowane i źle zabezpieczone.
Reasumując- duży plus dla Waszego sklepu i obsługi.

 


 

produkt: Martini Fiero 0,75L 
data dodania:  Artur Witkowski 16.03.2016
opinia:  W końcu jest w Polsce i w końcu dostępne 24 h / dobę. Nie sieję propagandy a tylko stwierdzam fakt :) . Sam serwis - wybitny (opakowanie zabezpieczone), terminowość, solidność i jest folia bąbelkowa, gdyby ktoś potrzebował się odstresować :). Polecam od A-Z ze szczególnym uwzględnieniem F ;)

 


 

produkt: ULUVKA IMPORTED VODKA 0,7L
data dodania:  Joanna 16.03.2016
opinia:  Bardzo smaczna wódka. Idealnie nadaje się na prezent. Nietuzinkowa butelka. Co do serwisu, paczka dostarczona bardzo szybko, bez problemów. Na każdym etapie dostawy dostawałam informację, co dzieje się z przesyłką. To bardzo miłe :) Dziękuję i polecam :)

 


 

produkt: MIODULA PREZYDENCKA LEŻAKOWANA 0,5L W SKRZYNCE
data dodania:  Marian Podhajecki 14.03.2016
opinia:  Produkt znakomicie się prezentuje w skrzyneczce,Smak oryginalny.Obsługa sklepu fantastyczna .Błyskawiczna dostawa.Polecam wszystkim.

 


 

produkt: MARTELL CORDON BLEU 300 TRICENTENAIRE COGNAC 0,7L
data dodania:  Agnieszka Zwierzchowska 14.03.2016
opinia:  obsługa bardzo sprawna , realizacja zamówienia natychmiastowa, jestem bardzo zadowolona

 


 

produkt: DĘBOWA POLSKA BECZKA 2,0L
data dodania:  Patrycja W. 12.03.2016
opinia:  Prezent trafiony w 100%! Świetne ceny, miła obsługa, szybka dostawa i jakość produktów na najwyższym poziomie :) za każdym razem jestem bardzo zadowolona!

 


 

produkt: BALLANTINES FINEST PUSZKA 2015 BLENDED WHISKY 0,7L
data dodania:  Alina Z. 10.03.2016
opinia:  Ta whisky to jak zwykle to niezawodny prezent dla mężczyzny w rozsądnej cenie. Realizacja zamówienia fachowa solidnie i terminowi. Do tego świetny kontakt mailowo-telefoniczny. Dziękuje!

 


 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Współpracujemy z:

logo dotpay      logo paypal

SKLEP WARSZAWA: Al. Komisji Edukacji Narodowej 51/U5, 02-797 Warszawa

tel. 603-610-870, e-mail: kontakt@propaganda24h.pl

 

ALKOHOLE ŚWIATA | KOSZE UPOMINKOWE | WHISKY SINGLE MALT | CYGARA | DUŻE POJEMNOŚCI

Sklep internetowy Shoper.pl